Klachtenregeling

Bent u ontevreden over Feelix? Laat het ons weten!

Wij willen graag dat u tevreden bent over Feelix en streven ernaar ons altijd te blijven verbeteren. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met op ons op 033 – 2003195 of mail naar klacht@feelix.nl.

Toch loopt het soms anders dan gewenst. Dit vinden wij vervelend. Laat ons weten wat uw klacht is, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Graag behandelen wij uw klacht zo goed mogelijk daarom vragen wij u:

  • uw klacht zo kort en bondig mogelijk te omschrijven
  • duidelijk aan te geven wat volgens u niet juist is verlopen
  • een voorstel hoe uw klacht in uw ogen het best kan worden opgelost

Na ontvangst van uw klacht nemen we binnen uiterlijk twee werkdagen contact met u op. Wij streven ernaar deze binnen vijf werkdagen af te handelen of u schriftelijk te informeren over de wijze van afhandeling. Uw klacht komt terecht bij een medewerker van Feelix, dat wordt ook uw contactpersoon. Uw contactpersoon van Feelix houdt u op de hoogte van de afhandeling van de klacht. Ook kunt u altijd zelf contact opnemen via het telefoonnummer dat u van uw contactpersoon heeft gekregen.

Uw klacht doorgeven kan ook telefonisch of per e-mail:

Telefonisch

U kunt uw klacht telefonisch aan ons doorgeven. Neem dan contact op met een medewerker van Feelix:

033-2003195 We helpen u graag op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00.

E-mail

U kunt uw klacht ook naar ons mailen. Stuur dan een e-mail naar klacht@feelix.nl

De afhandeling van uw klacht

Elke klacht wordt zo snel mogelijk behandeld. Binnen een week krijgt u van ons een reactie. Als de behandeling van uw klacht meer tijd in beslag neemt, dan laten we u weten wanneer u wel een antwoord van ons kunt verwachten.

Is uw klacht (nog) niet naar tevredenheid opgelost door Feelix?

U heeft dan zes weken de tijd om uw klacht ook aan de directie voor te leggen. Vermeld waarom u het niet eens bent met de eerder gegeven uitkomst. U kunt uw beroep indienen via directieklacht@feelix.nl