Voor financieel adviseurs

Er zijn verschillende producten op de markt voor het verzilveren van overwaarde en voor uw klanten is het vaak lastig om hier een goed inzicht in te krijgen. Daarom adviseren wij dat ze naar u toekomen. Bovendien kan en wil Feelix niet adviseren.

Feelix is een nieuwe productcategorie, sale & use, gepositioneerd tussen enerzijds hypotheekproducten voor overwaarde en anderzijds sale & leaseback producten. Feelix is geen lening en geen huur. Een ander onderscheidend kenmerk is het volledig behoud van toekomstige overwaarde en het ontbreken van de jaarlijkse verhoging van het maandbedrag. Feelix speculeert niet op de waardeontwikkeling van de huizen.

Een essentieel aspect van Feelix betreft de filosofie. Feelix wil een échte oplossing bieden, maatschappelijk relevant, met een centrale focus op het consumentbelang en tegelijkertijd aantrekkelijk zijn voor investeerders. Wij hebben het product ontwikkeld na uitgebreid marktonderzoek. Het product is ontwikkeld vanuit de behoefte van de huiseigenaar, niet vanuit de behoefte van de bank of de belegger.

Om u hierbij te helpen hebben wij een digitale brochure samengesteld met de benodigde achtergrondinformatie, een SWOT-analyse en een productvergelijking om een goed beeld te vormen omtrent ons product. U kunt de digitale financieel adviseur-brochure èn de consumenten-brochure aanvragen door onderstaand uw gegevens in te vullen.

De Feelix digitale brochures